عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



Click here to make Webloger your default homepage!
Google

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
کد جست و جوی گوگل

تبادل لینک - . >

 

اسم نرم‌افزار ‌Trillian Astra‌ را شنیده‌اید؟ این برنامه یكی از قدرتمندترین و بهترین نرم‌افزارهای پیام‌رسان است كه شما را قادر می‌سازد تا با یك برنامه از انواع سرویس‌های پیام‌رسان به‌طور یك‌جا استفاده كنید. استفاده از این برنامه زمانی مطرح می‌شود كه شما دوستانی دارید و هر كدام از آنها نیز با استفاده از سرویس‌های مختلفی همچون یاهو مسنجر، جی‌تاك، اسكایپ و ... قصد گفتگو با شما را دارند. ‌ ‌

در صورتی كه از چنین نرم‌افزاری استفاده نكنید، ‌باید برای برقراری ارتباط با هر یك از این سرویس‌ها، نرم‌افزار مخصوص آن سرویس را دانلود و نصب كرده و تك‌به‌تك وارد كاربری خود شده و به گفتگو با دوستانتان بپردازید اما به كمك نرم‌افزار ‌Trillian Astra‌ می‌توانید تنها با یك‌بار وارد كردن نام‌كاربری و رمز عبورتان به تمام سرویس‌هایی كه در آنها عضویت دارید وارد شده و به گفتگو با دوستانتان بپردازید. ‌

این صفحه را به اشتراک بگذارید

:: موضوعات مرتبط: معرفی نرم افزار , ,
:: برچسب‌ها: نرم ازارهای مهم , نرمافزارهای جالب , معرفی نرم افزار ,
:: بازدید از این مطلب : 506
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
ن : [cb:post_author_name]
ت : [cb:post_create_date]

 

به‌دنبال نرم‌افزاری می‌گردید که به سادگی بتوانید صفحه گنولینوکس خود را فیلم‌برداری کنید و ذخیره کنید؟ «Record My Desktop» نرم‌افزاری است که تصاویر سریعی از محیط میزکار لینوکس‌تان می‌گیرد، ‌ضمن آن‌که با سیستم خط فرمان هم کار می‌کند و می‌توانید عملیات ساده ضبط ویدئو از محیط میز کار خود را به‌سادگی و با وارد کردن چند دستور، یا استفاده از محیط گرافیکی انجام دهید.

 

RecordMyDesktop رابط کاربری فوق‌العاده زیبایی دارد و می‌توانید صدا، تصویر و کیفیت تصویر خروجی و ناحیه ضبط ویدئو را مشخص کنید. و نیز می‌توانید صدا را از طریق دستگاه‌های خروجی به سیستم خود بفرستید.

 

همچنین می‌توانید تعداد زیادی تنظیم کوچک را، از جمله دایرکتوری ضبط، کار، تعداد فریم‌ها بر ثانیه، رمزبندی، فشرده‌سازی، تناوب، ناحیه برش و ... را هم تعیین کنید.

از طریق لینک زیر می‌توانید نرم‌افزار recordMyDesktop را دریافت و استفاده کنید. در این وب‌سایت راهنمای کامل و جزئی شیوه کار با آن را هم شرح داده است:

http://recordmydesktop.sourceforge.net/

 

 

 

این صفحه را به اشتراک بگذارید

:: موضوعات مرتبط: معرفی نرم افزار , ,
:: برچسب‌ها: نرم ازارهای مهم , نرمافزارهای جالب , معرفی نرم افزار ,
:: بازدید از این مطلب : 446
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
ن : [cb:post_author_name]
ت : [cb:post_create_date]

یکی از بزرگترین مشکلاتی که کاربران با آن روبرو هستند مشکل فراموش کردن پسورد BIOS کامپیوتر است. چرا که با این کار دیگر امکان ورود به کامپیوتر را نخواهند داشت. معمولأ برای رفع این مشکل درآوردن باتری ساعت از روی مادربورد پیشنهاد میشود. اما این کار همیشه و هرجا قابل انجام نیست. چرا که ممکن است سیستم شخصی شما نباشد یا حتی دستگاه یک لپتاپ باشد. اما با استفاده از این ترفند شما به سادگی و تنها با تایپ یک دستور ساده پسورد ذخیره شده روی BIOS را کلأ محو میکنید! یقینأ چنین راهی را در هیچ جای دیگر نخواهید یافت! لازم به ذکر است این ترفند بر روی تمامی BIOS ها قابل انجام است و تفاوتی در نوع آن نمیکند.

 

برای این کار:

 

شما ابتدا نیاز به یک سی دی Bootable دارید. این نوع سی دی در هر مکانی یافت میشود. سی دی نصب ویندوز شما هم احتمال بسیار زیاد Bootable است.

 

همچنین میتوانید خودتان یک فلاپی بوتیبل بسازید. مهم این است که شما به نوعی وارد خط فرمان شوید.

 

همچنین اگر DOS دارید میتوانید از آن استفاده کنید.

 

پس از ورود به خط فرمان با استفاده از هر یک از طرق بالا کافی است دستورات زیر را با دقت وارد نمایید:

 

DEBUG

 

O 70 71-

 

O 71 72-

 

O 72 73-

 

Q-

 

دقت کنید بعد از وارد کردن هر خط دکمه Enter را بزنید ، سپس خط بعدی را وارد کرده و مجدد Enter بزنید تا به خط پایان برسید.

 

اکنون پس از وارد کردن آخرین خط کار تمام است و شما میتوانید مطمئن باشید پسورد BIOS شما پاک شده است.

 

حال سیستم را Reset کنید و مشاهده کنید که دیگر پس از ورود به سیستم از شما پسوردی خواسته نمیشود.

این صفحه را به اشتراک بگذارید

:: موضوعات مرتبط: ترفندهای داس , ,
:: برچسب‌ها: ترفند ها , نکات ها , وهمه اصول استفاده از کامپیوتر , روش ها , نکات مهم ویندوز ,
:: بازدید از این مطلب : 402
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
ن : [cb:post_author_name]
ت : [cb:post_create_date]

وقتی شما چند کیورد (Keywords) را با هم جستجو می‌کنید، یک موتور جستجو یک استراتژی از پیش تعیین شده‌ای برای بررسی و ترکیب کیوردهای شما دارد. آیا هر یک از کیوردها می‌توانند به تنهایی در هر جای صفحه وجود داشته باشند یا باید کنار هم قرار گرفته‌ باشند؟ آیا موتور جستجو کلمات کلیدی را با هم جستجو می‌کند یا تک‌تک؟

 

جستجوی یک عبارت:

 

گوگل به صورت پیش‌فرض، کلمات کلیدی شما را در هر کجای صفحه، چه کنار هم باشند و چه به صورت پراکنده، جستجو می‌کند. برای تغییر نتایج صفحات با کلمات مرتب شده موردنظر ما، آنها را در بین دو کوتیشن قرار می‌دهیم.

 

برای جستجوی کیوردهای زیر:

 

to be or not to be

 

گوگل کیوردها را در هر جای صفحه که آمده باشند، پیدا خواهد کرد. اگر شما می‌خواهید تنها نتایجی را ببینید که کیوردها با هم و به عنوان یک عبارت در صفحه آمده‌اند، آنها را در بین دو کوتیشن قرار دهید:

 

"to be or not to be"

 

گوگل در این حالت تنها نتایجی را نشان می‌دهد که کیوردها با هم ظاهر شده‌اند. البته گوگل کلماتی مثل «or» و «to» را در این حالت جستجو نمیکند.

 

جستجوی عبارت به این روش همچنین زمانی مفید است که شما می‌خواهید عبارتی را بیابید، اما مطمئن نیستید که جمله‌بندی عبارت مورد نظر شما درست باشد که این مطلب که مکمل این قسمت است در بخش Full-Word Wildcards شرح داده شده است.

 

اساس بول

 

یک موتور همه کیوردها یا هر یک از آنها را جستجو می‌کند که بر اساس پیش‌فرض بولی صورت می گیرد. موتورهای جستجو می توانند از AND برای جستجوی همه کیوردها یا OR برای جستجوی هر کلمه استفاده کنند.

 

در نتیجه حتی اگر موتو جستجو به صورت پیش فرض همه کیوردها را جستجو کند شما می توانید معمولا به آن یک دستور خاصی بدهید تا آن‌را برای یافتن هر کیورد راهنمایی کنید.

 

پیش فرض بولی گوگل AND است، یعنی اگر شما کلماتی را بدون اصلاح کننده ها جستجو نمایید همه کلمات شما را با هم جستجو می نماید.

 

به عنوان مثال اگر شما برای کلمات زیر جستجو کنید:

 

snowblower Honda " Green Bay"

 

موتور، جستجو را برای همه کیوردها باهم انجام می‌دهد. اگر شما مایلید که مشخص کنید که هر کدام از کلمه‌ها یا عبارات قابل قبول است یک OR بین هر کدام قرار دهید:

 

snowblower OR snowmobile OR " Green Bay"

 

اگر شما اصطلاحی را به همراه یک یا دو اصطلاح دیگر میخواهید، ‌آنها را در پرانتز قرار دهید مثل:

 

snowblower (snowmobile OR " Green Bay"

 

میتوانید جستجو برای کلمه snowmobile یا عبارت "Green Bay" به همراه کلمه Snowblower را با پایپ که معادل OR است به صورت زیر جستجو کنید که علامت | پایپ نامیده میشود:

 

snowblower (snowmobile | " Green Bay"

 

 

 

خنثی سازی:

 

اگر شما مایلید که آیتمی در جستجوی شما ظاهر نشود قبل از آن – قرار دهید:

 

snowblower snowmobile -" Green Bay"

 

موتور در این حالت صفحاتی را که شامل snowblower snowmobile هستند و "Green Bay" را در بر ندارند خواهد یافت. نکته ای که باید به آن توجه کرد، علامت – باید درست قبل از کلمه ای که شما آن را در نتایج نمی‌خواهید، باید قرار بگیرد اگر از فاصله نیز استفاده شود دیگر این دستور جواب نمیدهد.

 

منبع:.com weblog.azemat

 

 

 

 

این صفحه را به اشتراک بگذارید

:: موضوعات مرتبط: ترفندهای جستجو در گوگل , ,
:: برچسب‌ها: نکات مهمجستجوگرگوگل , نکات با ارزش گوگل ,
:: بازدید از این مطلب : 423
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
ن : [cb:post_author_name]
ت : [cb:post_create_date]

دخالت آشکار:

 

روی هم رفته گوگل برای تمام کیوردها و عباراتی که شما مشخص می‌کنید، جستجو را انجام خواهد داد (به جز آنهایی که شما با علامت – آن‌ها را نادیده گرفته‌اید) گرچه کلمات معینی وجود دارد که گوگل آنها را به دلیل رواج زیاد در جستجو نادیده می‌گیرد. این لغات به شرح زیر هستند که لغات توقف نامیده می‌شوند.

 

"I", "a", "the", "of"

 

شما می‌توانید با اضافه کردن کاراکتر + گوگل را وادار کنید که کلمات توقف را نیز در نظر بگیرد:

 

+the king

 

همچنین کلمات توقفی که داخل عبارت کوتیشن‌دار نوشته می‌شوند، نادیده گرفته نمی‌شوند مثل:

 

"the move" glam

 

که نتایجی دقیقتر از نتیجه زیر دارد:

 

the move glam

 

طبعا به خاطر اینکه گوگل کلمه the را در جستجوی اول در نظر گرفته است، اما در دومی آن‌را نادیده گرفته است.

 

مترادف‌ها:

 

گاهی اوقات شما احساس می‌کنید که شما از بعضی نتایج مفید بی‌بهره مانده‌اید، زیرا کیورد یا کیوردهایی که شما انتخاب کرده‌اید، تنها راه بیان آنچه که به دنبالش هستید، نیستند. اپراتور مترادف گوگل کاراکتر ~ است که زمانی که هر تعداد کیورد در جستجوی شما بیاید از گوگل می‌خواهد که تنها معادل‌های دقیق را در نظر نگیرد، بلکه آنچه گوگل فکر می‌کند که هم‌معنی و مترادف کیوردها هستند را نیز، در بر گیرد.

 

مثل جستجو برای:

 

~ape

 

که نتایجی را با کلماتی از قبیل میمون، گوریل، شانپانزه و ... (چه به صورت مفرد و چه به صورت جمع) در بر خواهد داشت که میمون یا خویشاوندان متناسب با او را در بر دارد چنانکه گویا شما سرچ کرده‌اید برای:

 

monkey gorilla chimpanzee

 

که حتی شامل بعضی چیزها است که حتی فکرش را هم نمی‌کردید. گوگل به صورت الگوریتمی مترادف‌ها را می‌شناسد بنابراین شما از یافتن نتایجی از کلماتی نزدیک، که حتی گنجینه لغات شما آنها را در بر ندارد، شگفت زده خواهید شد. (مترادفات به صورت حروف ضخیم که نزدیک کلمه مورد نظر شما در صفحه نتایج است، نشان داده می‌شوند. بنابراین به راحتی قابل تشخیص‌اند.)

 

رنج عددی:

 

یکی از مشکل‌ترین چیزها برای نشان دادن در یک جستجوی اینترنتی مقادیر تاریخ و پول و اندازه و وزن و ارتفاع یا هر جفت ارزش اختیاری است.

 

اپراتور مقادیر عددی که .. است نتایجی را که در مقادیر عددی معین شده جستجو می‌نماید. آیا به دنبال یک جفت پمپ پرادا با سایز 5 یا 6 هستید؟ این یکی را برای سایز امتحان کنید:

 

prada pumps size 5..6

 

شاید شما به دنبال هزینه کرئن 800 تا 1000 دلار برای یک دوربین دیجیتال قشنگ اس‌ال‌آر هستید، سرچ کنید برای:

 

slr digital camera 3..5 megapixel $800..1000

 

یک چیزی که باید به خاطر داشت این است که همیشه یکسری راهنما را به عنوان معنی مقادیر تامین نمایید، مثل سایز یا مگاپیکسل یا کیلوگرم و ... شما هم‌چنین می‌توانید دستور مقدار عددی را فقط با یک عدد به کار ببرید که آن‌را به مینیمم یا ماکزیمم عبارت تبدیل می‌کند. آیا شما می‌خواهید خشکی مانتانا که حداقل 500 زمین است بیابید؟ مشکلی نیست:

 

acres Montana land 500..

 

جستجوی آسان و جست و جوی با بخت و اقبال:

 

کلید جستجوی با بخت و اقبال چیز قشنگی است. در برابر دادن یک لیست نتایج جستجو که انتخاب می‌شوند و به شما داده می‌شوند. شما با جاروب آنچه گوگل فکر می کند که بیشتر برای داده جستجو شده شما متناسبند، مواجه خواهید بود. کلمه واشنگتن پست را تایپ کنید و دکمه جستجو با بخت و اقبال را بزنید که شما را مستقیم به washingtonpost.com می‌برد و اگر کلمه پریزیدنت را تایپ کنید شما را مستقیم به سایت whitehouse.gov می‌برد.

 

حساسیت به وضعیت:

 

بعضی موتورهای جستجو نسبت به وضعیت حروف حساس هستند، اما گوگل حساس به آن نیست و حروف زیر همگی برای گوگل یکسانند:

 

Three, three, ThrEE, ThrEE

 

منبع:.com weblog.azemat

 

 

 

 

این صفحه را به اشتراک بگذارید

:: موضوعات مرتبط: ترفندهای جستجو در گوگل , ,
:: برچسب‌ها: نکات مهمجستجوگرگوگل , نکات با ارزش گوگل ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
ن : [cb:post_author_name]
ت : [cb:post_create_date]

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان جدیدترین های جهان و آدرس broz42.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com