جام جم آنلاین: در روز 24 نوامبر سال 1642 میلادی ابل تاسمان ، دریانورد هلندی جزیره بی نظیری را کشف کرد که بعدها به نام او تاسمانی نامیده شد.این جزیره واقع در اقیانوسیه دارای پوشش گیاهی و طبیعت وحشی ویژه خود ، پس از پشت سر گذاشتن فراز و نشیب های تاریخی ، امروز بخشی از فدراسیون استرالیا است.
آبل یانسزون تاسمان پس از کشف این جزیره آن را سرزمین وان دیمن نامید. وان دیمن نام فرماندار کل کمپانی هلندی هند غربی بود.
در قرن هجدهم میلادی دریانوردان زیادی از قبیل کاپیتان کوک در ساحل تاسمانی پیاده شدند.
اما در سال 1798 میلادی کاپیتان ماتیو فلیندرز ، دریانورد انگلیسی پیرامون تاسمانی را پیمود و متوجه جزیره بودن این سرزمین شد.او آن بخش از اقیانوس که جزیره تاسمانی را از قاره اقیانوسیه جدا می کرد ، تنگه باس نامید.
در صورتی که شما نیز از پرینترهای Epson استفاده میکنید احتمالأ متوجه شده اید که هنگامی كه كارتریج Epson در حال تمام شدن است ، پرینتر یكدفعه از كار باز ایستاده و پیغامی را صادر میكند. بدین ترتیب دیگر به جوهر باقی مانده توجهی نكرده و زمانی شروع بهكار میكند كه كارتریج جدیدی به كار گرفته شود. با این کار همواره مقداری از جوهر کارتریج هدر میرود اما چه بهتر كه از آخرین قطره جوهر بتوان استفاده كرد. در این ترفند قصد داریم تا روشی به منظور این کار معرفی کنیم. پخش كننده جوهر در اپسون با یك چیپ كار میكند كه به درایور چاپگر اطلاعاتی در مورد میزان جوهر موجود میدهد. یكی از فواید این مسئله این است كه دیگر شما مجبور به دور انداختن اوراق چاپ شده به علت تمام شدن یك یا چند رنگ در هنگام چاپ نباشید. این چیپ در بعضی از مدلهای كارتریج به درستی عمل نمیكند. به همین علت هم در بعضی مواقع خواستار یك كارتریج پر از جوهر میگردد و دیگر كاری به جوهر باقی مانده ندارد. البته از بعد از دادن پیغام هم میتوانید اوراق خود را به چاپ برسانید، اما خودتان باید با چشم مواظب باشید كه مشكلی پیش نیاید و در صورت مشاهده اولین كمبود رنگ، آن را عوض كنید.
نرم افزار Edison فضای جدیدی برای آموزش الکتریسیته و الکترونیک است. معلم ها، دانش آموزان و علاقمندان الکترونیک می توانند وسایل مختلف الکترونیکی را بسازند و درستی آن را بررسی کنند و آن را تعمیر کنند. مدارات الکترونیک و قطعات الکترونیک را به صورت سه بعدی طراحی کنند. نرم افزار شامل 100 مثال و مساله برای معلمین و دانش آموزان است که می توانند از آن استفاده کنند. تمام وسایل الکترونیکی مانند باطری ها، مقاومت ها، دیودها، ترانزیستورها و LED ها و .. به آسانی از منوی کنار آن قابل دسترسی هستند و با آوردن وسایل به صفحه اصلی می توان مدارهای دلخواه را ساخت و در منو سمت راست طرح مدار را مشاهده کرد.
کتاب الکترونیکی آشنایی کامل با برنامه نویسی اسمبلی : در این کتاب شما می توانید به طور کامل برنامه نویسی اسمبلی را فرا گیرید. برخی از سر فصل های این کتاب عبارتند از : 1. سیستم اعداد 2. معماری ریزپردازنده 80286 3. برنامه نویسی 4. دستورالعمل های اساسی 5. انشعاب و تکرار 6. عملیات بیتی 7. مکروها،روال ها و وقفه ها 8. و ... توضیحات بیشتر : در زبان اسمبلی برنامه تشکیل شده است از تعدادی دستورالعمل های اجرائی که بیانگر عملیاتی است که بایستی انجام شود. این سری دستورالعمل ها SOURCE CODE یا کد منبع نامیده می شود. زبان اسمبلی مانند هر زبان برنامه نویسی دیگر شامل شکل وقالب از پیش تعریف شده ای برای کد منبع دارد.